No to będe musiał zakupić troszkę tego geco bo koszt to 1/3 exacta. Panowie dziś dotarł do mnie kolimator.
Kolimato firmy BSA, kropka koloru czerwonego z 11 stopniowym podświetlaniem.
Tak wiem że duży, nawet za duzy ale to tylko tak na poćwiczenie strzelania z kolimatorem. Przed sezonem zakupię coś za oceanem bushnel albo millett a narazie pozostale tylko strzelać
U mnie exact w nim nie lata. Też mam geco i zielonego glatt'a. Latają porównywalnie. A kolimatora próbowałem. Takiego z dooooolnej półki. było nieźle więc z dobrego powinno być jeszcze lepiej.
Pierwsze wrażenia po strzelniu z kolimatorem są następujące. Łatwiej się celuje i lepiej trafia natomiast ktopka jest duża. Na pierwszy rzut oka jest to niezauważalne, dopiero po przymierzeniu do celu okazuje się jak ta kropa jest wielka. Tak że w przyszłości postawie na celownik z wyższej pułki taki z kropką 3 moa a narazie trzeba trenować. Dziś dostałęm spinerek muflona od Goliarda (dzięki wielkie Robert), resztę dorobie jak znajdę czas.
zbisz41 pisze:Czyli ten HW40 to nie jest taki całkiem złom?
... całkiem nie , bo w większości z plastiku ... nooo ... 50/50 ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy