przyjacielu mojej zony a czy qb78 to nie chinka?:Pjak kojarze to szangciangi klepia te rarytasytregarth pisze:Cześć nam też miło Cię poznać ;P
Co do Lidera to opinię o chinkach ma już wyrobioną, nie wiem czy warto inwestować w ich tuning.
wzmocnienie wiatrówki LIDER 45 4,5mm
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
- -#Złoty Dobromir
-
- Ściepnik
-
-
E tam, nie przejmować się. Forum się rozrosło, okrzepło, jest znane, ma swój charakter i naturalnym jest, ze przyciąga nowych uzytkownikow. A że wpadają czasem ludzie z nawykami z czatów, to trudno. Konsekwencja popularności, wiem, co to znaczy, bo kiedyś znanym aktorem byłem
(to wtedy, kiedy byłem małą dziewczynką i grałem w kosza).

-
Faktycznie przepraszam. Poniosło mnie, ale tak to bywa. Jak widzę, że na forum, jeśli prosi o radę właściciel innego sprzętu niż hw, czy slavia to o ile dostanie radę od kolegów z forum, to musi mieć najpierw pojechane, że kupił badziew. Sam taki, jak to zwiecie, badziew posiadam( l44) i po używaniu ok półtorej roku żadnej awari palce mam wszystkie. Celność do 30 m niezła jak na taniego blaszaka na grill wyklepanego z rynny. Fakt mało mocy, a przy większej za duży kop. Na 50m baniak 5l dostaje za każdym razem. Więcej wymagać od tego nie można- to nie sprzęt meczowy. Więc jeśli ktoś preferuje taką dmuchawkę, czy nie pozwalają mu fundusze na konkretny sprzęt, nie trzeba go zaraz szekanować...pozdrawiam obiektywnychtregarth pisze:A i owszem chinka - ale moja paluchów Ci nie obetnie a i zębów nie wybije jak zaczep tłoka puści.herbet pisze:przyjacielu mojej zony a czy qb78 to nie chinka?
Ach! Zapomniałbym - moja chociaż trafia tam gdzie ją skieruję a z Liderem różnie bywa - wiem bo miałem
Szanując język polski szanujesz czytających.
Błędów nie zliczyłem.
[ Dodano: 2010-04-29, 22:31 ]
Przepraszam za bezczelność ,ale kolegi zdanie kierowane do mnie także zawiera błędy -brak ogonków ."Następna lekcje będzie już płatna"to także nie brzmi poprawnie . Pozdrawiam Herbet -taki nick. Nie Herbertdaras pisze:Kolego masz 95 lat a jeszcze nie nauczyłeś się pisać? To Ci pomogę troszkę. Zdanie zaczynamy zawsze z dużej litery i używamy ogonków, tzw polskich znaków diakrytycznych. Następna lekcje będzie już płatna, cenę za tą lekcję zobaczysz pod swoim nickiem.
Ostatnio zmieniony 2010-04-29, 22:54 przez herbet, łącznie zmieniany 2 razy.
hatsan85/gamonitsu3-9x40/
Młot pneumatyczny MAC-40J
-
Nie ma za co przepraszać bo ja się nie gniewam 
Sam strzelałem z bazarowych Liderów, Norconii itp.
Na początek robią jakieś tam wrażenie, ale jak się postrzela z czegoś z wyższej półki to nagle blask "bazarówek" blednie
Moja QB78 to też chinka (na taką było mnie stać) ale wydaje mi się że "najmniej spaprana"

Pozdrawiam

Sam strzelałem z bazarowych Liderów, Norconii itp.
Na początek robią jakieś tam wrażenie, ale jak się postrzela z czegoś z wyższej półki to nagle blask "bazarówek" blednie

Moja QB78 to też chinka (na taką było mnie stać) ale wydaje mi się że "najmniej spaprana"

- a to zdanie ucieszyło mnie najbardziejherbet pisze:po używaniu ok półtorej roku żadnej awarii palce mam wszystkie.

Pozdrawiam
-
No więc dzieki za pozytywne nastawienie i podkreślę własnie że nie neguje funkcjonalności wszystkich chińskich wyrobów .Nie każdy na tym forum to sportowiec czy profesjonalista więc nie widzę potrzeby zrzucania na margines właścicieli urządzeń wiatrówkopodobnych.
hatsan85/gamonitsu3-9x40/
-
- Ściepnik
U Nas nikt nikogo nie zrzuca na margines.herbet pisze:No więc dzięki za pozytywne nastawienie i podkreślę właśnie że nie neguje funkcjonalności wszystkich chińskich wyrobów .Nie każdy na tym forum to sportowiec czy profesjonalista więc nie widzę potrzeby zrzucania na margines właścicieli urządzeń wiatrówkopodobnych.
Użytkownicy tzw. sprzętu rekreacyjnego mogą we wakacje ze sobą konkurować w SharpLidze.
W dziale poświęconym wiatrówkom jest wiele rzeczowych opisów karabinków budżetowych.
Wymieniony wyżej Sharp ma swoje podforum.
Więcej dystansu

Uczę się strzelać od nowa

-
-
- Ściepnik
Witam.Ja też posiadam dwie chinki.Jedną już ponad dwa lata.Mam sharpa i MAGNUM B3-1.Byłem z B3-1 na pierwszym zlocie naszego forum i wcale sie nie wstydziłem tego, że pojawiłem sie z tanim wiatrówko-podobnym sprzętem.Liczy sie to,że zostałem pozytywnie zarażony tym hobby.
[scroll]# GAMO FALCON # SLAVIA 634#[/scroll]
-
Nie jestem ani sportowcem anie profesjonalistą ( w tej dziedzinieherbet pisze:(...) Nie każdy na tym forum to sportowiec czy profesjonalista więc nie widzę potrzeby zrzucania na margines właścicieli urządzeń wiatrówkopodobnych.

Sharp 1210+Barska 3-12x40AO; Iż61 CPR2*+CCCP; Iż 61 CPR1 + kolimator, Gamo Compact; Iż38
*/ CPR=CustomPabloRudnik
*/ CPR=CustomPabloRudnik
-
-
Jak starej ? i czy z dolnym naciągiem ?. Miałem Norconie Germany Master , u muszę powiedzieć że bardzo dobrze mi się z niej strzelało . Nawet zafundowałem jej mały tuning .tregarth pisze:baaardzo starej Norconii

I trochę żałuję że się jej pozbyłem

pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40