bonzoo pisze:No to ja dodam swoje 2 grosze Wygląda bardzo fajnie ....ALE
Sunshader wewnątrz warto prysnąć czymś ciemnym, najlepiej czarnym i koniecznie matowym a wcześciej można "porysować" gruboziarnistym papierem ściernym. Zapobiegnie to refleksom świetlnym od jasnej i gładkiej powierzchni. To przerabiałem u siebie na BT gładkie wypolerowane alu odbijało słonko koszmarnie.
Tłumik ładny ale strasznie wielki. Ja mam o połowę mniejszy (tak na oko) i przy lekkim nawet wiaterku bocznym zachowuje się jak żagiel możesz mieć kłopot z celowaniem. No i u mnie na niskim montażu odbicia od wypolerowanego tłumika, przygotowanego do malowania, mocno przeszkadzały. Ale to akurat u ciebie może nie występować.
Nie mniej jednak robota elegancka i podoba mi się.
Bardzo dziękuję za cenne uwagi , na pewno się przydadzą.
Co do tłumika w lunecie, to akurat jestem w dobrej sytuacji ponieważ go nie widać patrzyłem także w stronę słoneczka i nie wadzi mi w obrazie więc jest że tak powiem na styk, osobiście spodobało mi się to sreberko...
Tylko jak to Alu wypolerować ?? Znaczy jakie papierki ścierne , czy pasta polerska??
Co do AirSoft Gun...
W Airsoft bawiłem się już jak byłem w służbie ale miałem bardzo mało czasu na to, później jak grzałem stołek w Komendzie Uzupełnień i nadal się bawię, i pewnie nie przestanę, bo praca przynosiła mi radość i satysfakcje , więc dalej będę to kontynuował , tylko "zabawkami", przynajmniej sumienie spokojniejsze...