Dzięki za pomoc
Mam kolejne propozycje:
H W 30 które wykracza 70zł ponad budżet i jest poprawiona u Hogana i strzela ~8J. Ostatnio sprawdzona i smarnięta;
lub nieznacznie poniżej górnej granicy: H W 35 bez przyrządów i stopki , z recordem, 10-11J + C P 3-9x32. Ponoć kolba "zmęczona".
Teraz nie wiem czy się wstrzymać i dodać więcej za H W 30 czy czekać jeszcze na coś innego. Nurtuje mnie ta druga wiatrówka- jakiej to jest jakości (to chyba jakiś stary model?) i ewentualnie jakie są koszta stopki i otwartych. Warto z tą lupką w zestawie w takim stanie ile wiem?
Edit:
Jest jeszcze Hatsan Striker 1000s -tworzywo na gazowej Vortexa, ponoć stan idealny i jeszcze na gwarancji, nie wiele używana, kpl papierów, oryg opak., jakieś śruty, tarcze no i dochodzi pokrowiec a jeszcze sprzedający może dać lunete ?(tylko nie wiadomo jaką-chyba nic ekstra) chce 550 złociszy. Oglądałem filmiki i nawet mi się spodobał ale ten gazowy system nie wiem jak wytrzymały jest itp itd
Kupno pierwszej wiatrówki i prośba o pomoc z ogłoszeniami
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
Znaczy......... jak nie kupiłeś Diany od Fantazji to mocno głupio zrobiłeś. Praktycznie nowa po poprawkach z pewnego źródła.
O HW 30 napisano chyba wszystko. HW 35 to już duży karabinek, konstrukcja solidna, tyle że kopiąca, z tego co czytałem warto wymienić uszczelkę na nowy typ i ma to podnieść energię o kilka J.
O HW 30 napisano chyba wszystko. HW 35 to już duży karabinek, konstrukcja solidna, tyle że kopiąca, z tego co czytałem warto wymienić uszczelkę na nowy typ i ma to podnieść energię o kilka J.
-
-
-
-
Cieszę się, że nowy nabywca jest zadowolony z Dianki :-) ona nie była dla mnie ;-)
Mam ciekawą opcję. Harnaś 70 qt. Mało o nim jest ale wyczytałem że to taki sam system od 55 do 90 tylko rożni się osadą, prawda?
On jest po tuningu u Alchemika i zastanawiam się ile może być wart? Na ile byście go wycenili? Ktoś z was ma go? Można go łatwo rozebrać?
https://www.dropbox.com/sh/2jda9u4ft4fr ... OSKXa?dl=0
Może jeszcze na lunetkę by mnie było stać ;-)
Mam ciekawą opcję. Harnaś 70 qt. Mało o nim jest ale wyczytałem że to taki sam system od 55 do 90 tylko rożni się osadą, prawda?
On jest po tuningu u Alchemika i zastanawiam się ile może być wart? Na ile byście go wycenili? Ktoś z was ma go? Można go łatwo rozebrać?
https://www.dropbox.com/sh/2jda9u4ft4fr ... OSKXa?dl=0
Może jeszcze na lunetkę by mnie było stać ;-)
-
-
-