Bullpup Skorpion-pierwszy polski bulik
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
- -#Złoty Dobromir
-
-
- -#Złoty Dobromir
Panowie premiera karabinka zbliża się wielkimi krokami i pewnie już bym się umawiał z chłopakami z Bemowa, gdyby nie to że staliśmy się właścicielami nowej frezarki. Zaś co za tym idzie, kupno zajęło nam jeden dzień, ustawienie i modernizacja 2 dni. W zasadzie został do zrobienia tylko dremelek na chwycie i można zacząć testy, na które na pewno nie tylko ja czekam.
guntuning.com
-
- Ściepnik
Będziecie Waszmościowie gotowi na 101 % , to będziemy się umawiać ... wszystko po kolei i w swoim czasie ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
- -#Srebrny Dobromir
-
- -#Złoty Dobromir
Sir Prezes dobrze prawi...daras pisze:Panowie premiera karabinka zbliża się wielkimi krokami i pewnie już bym się umawiał z chłopakami z Bemowa, gdyby nie to że staliśmy się właścicielami nowej frezarki. Zaś co za tym idzie, kupno zajęło nam jeden dzień, ustawienie i modernizacja 2 dni. W zasadzie został do zrobienia tylko dremelek na chwycie i można zacząć testy, na które na pewno nie tylko ja czekam.
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
- -#Srebrny Dobromir
Terminy są następujące:
BeskidTeam - 29 stycznia (Bielsko)
Hunterzy - 12 luty (Zabrze)
Krakow - 26 luty (Kraków)
KSP Jura - 18 marzec (Łazy)
Na dniach podamy więcej informacji. Powiem tylko, że Burmistrz Łaz objął Puchar Zimowy swoim patronatem i ufunduje również puchary dla wszystkich kategorii. Sponsorem imprezy jest JM Tronik, Militaria, Vmax2.
BeskidTeam - 29 stycznia (Bielsko)
Hunterzy - 12 luty (Zabrze)
Krakow - 26 luty (Kraków)
KSP Jura - 18 marzec (Łazy)
Na dniach podamy więcej informacji. Powiem tylko, że Burmistrz Łaz objął Puchar Zimowy swoim patronatem i ufunduje również puchary dla wszystkich kategorii. Sponsorem imprezy jest JM Tronik, Militaria, Vmax2.
-
Witam po dłuższej przerwie .
Bullpup to nie moja bajka. Konstrukcje tego typu zawsze lokowałem na szarym końcu i Skorpion w tej osadzie nic nie zmienił. Pokraka i tyle.
Na uwagę zasługuje system , ponieważ powstał w wyniku prac koncepcyjnych ludzi znanych z dobrej roboty i znających potrzeby "środowiska". Tarcze dadzą pogląd na przydatność tej konstrukcji do potencjalnych zastosowań. Ja liczę na celne "diabelstwo" z dobrym spustem pod HFT. Wyniki z chrono , czy wydajność systemu mniej mnie interesują.
PS. Nazwa Viper bardziej mi się podoba.Sentyment mam .
Bullpup to nie moja bajka. Konstrukcje tego typu zawsze lokowałem na szarym końcu i Skorpion w tej osadzie nic nie zmienił. Pokraka i tyle.
Na uwagę zasługuje system , ponieważ powstał w wyniku prac koncepcyjnych ludzi znanych z dobrej roboty i znających potrzeby "środowiska". Tarcze dadzą pogląd na przydatność tej konstrukcji do potencjalnych zastosowań. Ja liczę na celne "diabelstwo" z dobrym spustem pod HFT. Wyniki z chrono , czy wydajność systemu mniej mnie interesują.
PS. Nazwa Viper bardziej mi się podoba.Sentyment mam .
AA S400 ; ProSport ; Weaver 3-9/40 ; Weaver 4,5-14/40 Grand Slam
-
Czyzby na tym w nowym 2012 roku ten zachwyt , miałby się zakończyć jak ktoś to już powiedział , jeden skowronek wiosny nie czyniAndrzejKr pisze: ponieważ powstał w wyniku prac koncepcyjnych ludzi znanych z dobrej roboty i znających potrzeby "środowiska
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40