11 października rozpoczyna się Liga Jesienna. W tej edycji obecne są konkurencje: Ppn6, Ppn10, Kpn10, Kpn25, Kpn50 oraz nowa, eksperymentalna konkurencja Krzywy pistolet pneumatyczny (Kppn). Tutaj dostępny jest szczegółowy opis konkurencji oraz zasad, wedle których konkurencje będą rozgrywane. Tradycyjnie - zgłoszenie się polega na przeczytaniu regulaminu i założeniu własnego tematu w wybranych podforach konkurencji.
Konkurencje rozgrywane w ramach Ligi Jesiennej, z wyjątkiem Kppn, zaliczane są do podsumowania rocznego Pucharu SKS.
Liga Jesienna 2010
Frekwencja :( BRAK MARCHEWKI
Frekwencja 
No i słabo ze zgłoszeniami do LIGI
Nie trzeba strzelać w dwóch czy trzech konkurencjach.
Wystarczy wybrać jedną konkurencję według możliwości sprzętowych i lokalowych a znajdziecie trochę czasu na strzelenie dwóch tarcz w tygodniu.
Ja właściwie strzelam na 6m, w garażu. Jestem uniezależniony od pory roku i pogody. Wiatrówka popularna - Łucznik wz. 1970, śrut głównie Crosman WADCUTTER.
Zapraszam do rywalizacji.
Czy brak marchewki jest powodem braku zainteresowania?

No i słabo ze zgłoszeniami do LIGI

Nie trzeba strzelać w dwóch czy trzech konkurencjach.
Wystarczy wybrać jedną konkurencję według możliwości sprzętowych i lokalowych a znajdziecie trochę czasu na strzelenie dwóch tarcz w tygodniu.
Ja właściwie strzelam na 6m, w garażu. Jestem uniezależniony od pory roku i pogody. Wiatrówka popularna - Łucznik wz. 1970, śrut głównie Crosman WADCUTTER.
Zapraszam do rywalizacji.
Czy brak marchewki jest powodem braku zainteresowania?
Crosman 3576, 2xŁucznik KL.170, PRO77, Lider S-9, Sharp Innova 1210+Delta 3-9x40
- DZIKIslupsk
- Ściepnik