Cóż dodać? Zmieniło się jeszcze więcej od tego czasu. Wręcz dwie epoki minęły. Część z nas odeszła z forum, część... dosłownie, odeszła.daras pisze: ↑2012-10-12, 23:16 Jako z urzędu zostałem zobligowany do napisania przemowy. Mówca ze mnie słaby, więc nie będę się zbytnio rozpisywał.
1 października minęło 5 lat Swawolnej Kompani Strzeleckiej, a pamiętam jak dziś, kiedy zakładaliśmy to forum, wszyscy byliśmy zieloni, ale mieliśmy chęci, zapał i sporo wolnego czasu. Od tej pory sporo zmieniło się na forum, z osób które zakładało to forum, jedna już dawno przestała pisać, druga zmieniła zainteresowania. W ich miejsce przybyli nowi użytkownicy, niektórzy zostaną z nami na dłużej, innym po kilku tygodniach ochota do strzelania przejdzie, ale każda z tych osób zostawi tu swój ślad i to w sumie jest najważniejsze. Jest na forum spora grupa doświadczonych użytkowników (nie będę ich wymieniał, bo każdy wie kto to), oni można powiedzieć są na każde zawołanie nowych użytkowników i za to im bardzo dziękuję.
Myślę że forum jest jednym z bardziej liberalnych (to był nasz priorytet przy zakładaniu tego forum) i na prawdę trzeba sobie zasłużyć aby dostać ostrzeżenie. Przez te 5 lat zostało usuniętych również kilku użytkowników, choć założenia były zgoła inne i ubolewam z tego powodu. To forum przez te lata wypracowało sobie swój klimat i myślę że ten klimat się nie zmieni.
To wszystko osiągnęliśmy dzięki Wam użytkownikom, za co Wam bardzo dziękuję.
Dziękuję również administracji, a szczególnie Sewerynowi, który ogarnia tą całą technikę.
No i to by było na tyle, bo nie chcę już Was więcej zanudzać.
Jednak tym co zostali, oraz nowym użytkownikom - wszystkiego dobrego! Dalszego dzielenia się wiedzą, doświadczeniem, a czasami przemyśleniami - w wiadomym dziale
Specjalne podziękowania dla Ślubka, bez którego od dłuższego czasu nie byłoby tego miejsca.
I pamiętajmy wszyscy - społeczność się tworzy, nie da się z niej tylko korzystać.