Ślubek, Rozumiem, że w razie trafienia kuli w szkła(czy tam plastik) tych okularów, moje oczy będą zdrowe? Bo nigdzie nie mogłem znaleźć, że ochronią mnie one przed kulkami metalowymi czy śrutem

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
... rykoszet będzie miał spokojnie o połowę mniejszą energię .paniszerbar pisze:Pistolet wystrzeliwuję kule o prędkośći 90m/s. Nadają się?
... niestety tak . Ale też , aż tak bardzo się nie przejmuj . To jest typowo rekreacyjna replika i wyników się tym nie kręci .paniszerbar pisze:Czy niskie temperatury mają wysoki wpływ na strzelanie z pistoletów Co2 ?
Masz nieaktualne informacje - nie ma już biletów NBP. Są banknoty.radzix pisze:...drogą wymiany bilecików narodowego banku polskiego za towar
Wiesz oczywiście, że wiatrówki się do samoobrony nie nadają?radzix pisze:A no i już wiem co się stało z CP99c, całą produkcję bieżącą wykupują Niemcy, do samoobrony.
Z wielu powodów. Poczytaj sobie.radzix pisze:A dlaczego się nie nadaja?
Wszystkie kulki stalowe , które miałem w rękach , miały wymiar 4,36 mm . Wygląda na to , że wszystkie , bez względu na nazwę na pudełku , są produkowane w tej samej chińskiej fabryce . Tak więc , podstawowym kryterium jest cena . Im tańsze , tym lepsze .radzix pisze:Te golden devils nadają się do czegoś