Przyślij mi adres, coś chyba jeszcze znajdęmaximus pisze:A skad Robert wziąć taką sprężynkę?

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Ja nabyłem w zeszłym roku bodajże za 120, w idealnym stanie. No ale mimo tego - chwila zabawy i po paru tygodniach poszedł dalej w świat. Zabaweczka, która szybko się nudzi, a do niczego poważniejszego się nie nadaje i z tym raczej nic nie zrobisz. Celność taka, że czasem nawet przy puszkobijstwie na kilkanaście metrów już wysiadał, a szybkie opróżnianie magazynka aż takiej frajdy nie sprawia. Chrono wtedy jeszcze nie miałem, możliwe, że tą podawaną prędkość początkową uzyskuje, ale w końcu na lekkich, stalowych kulkach, więc nic specjalnego.Rlyeh pisze:Tu masz opis Beretty Elite II
http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=1710
Słownie - jak znajdziesz to za 150 PLN z przesyłką, można się bawić, ale w cenach aktualnie panujących w sklepach - przesada.
Do czego będziesz strzelał? Tarcza, puszki, kapsle? Na jakim dystansie? Dlaczego CO2?cysiek30 pisze:Witam
Jestem nowy i nie ma co ukrywać mało wiem o wiatrówkach. Chciałbym kupić pistolet- wiatrówkę na CO2 do 350 zł.
Co moglibyście mi polecić?