Cała operacja nie powinna zająć więcej niż 5-10 minut

Pozdrawiam
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Nie ma takiego zagrożenia.ToiletDuck pisze:Boję się jednak o uszczelki i tu pytanie czy po wyjęciu bebeszków i podejściu wyłącznie do tematu mechanizmu spustu jest zagrożenie zniszczenia którejkolwiek uszczelki
Możesz odłożyć i wtedy sprawdzisz, szczenność systemu.pcbr pisze:nr1. Zakładam ,że idę postrzelać wkładam naboje oddałem 10 strzałów i ważny tel, mama woła czy coś podobnego .. Mogę ją spokojnie odłożyć na dzień/dwa ? Nie ucierpią na tym uszczelki lub inne elementy konstrukcji ?
Poznasz to po stale obniżającym się punkcie trafienia. Czym bardziej wysilony masz system tym te spadki będą szybsze.pcbr pisze:Jak długi jest ''cykl'' słabnięcia ciśnienia załóżmy ,że energia wystrzału jest taka sama przez 40 strzałów i zaczyna spadać ile jeszcze strzałów oddam ? i jak rozpoznam ,że to pora wymienić kapsuły ?
Ja to zinterpretowałem jako pytanie o dynks przy osłonie spustu. I dlatego jednak dobrze posługiwać się numerami części.tregarth pisze:Co do nakrętki z przodu osłony języka spustowego to jest ona jedynie odpowiedzialna za mocowanie żelastwa do drewienka