Witam, oczywiście, już do tego doszedłem. Za darmola nie weznę aczkolwiek jeszcze kilka dni się nią pobawię . Już zacząłem wysprzedawać zbędne fanty, co leżą w stodole po rozbitym samochodzie. Tak wstępnie uskładałem 500 złociszy
Jak dalej tak pójdzie będe miał jeszcze następne 500 i powalczę naprawde o coś fajnego.
(Właśnie sobie przypomniałem mieszalnik - betoniarkę na 380W mam jeszcze do opchnięcia)
Pozdr
pewnie, że się pochwalę, upatrzyłem sobie hw 97 longa, tyle, że coś nie mam farta, wczoraj telefon od pana policjanta , prosba o stawiennictwo zdjęcie , 400zł mandat +10 punków
normalnie rozpacz
jarn pisze: Ja bym te wszystkie fotoradary z wiatrówki powystrzelał
Czytałem, że w Angli w jednym z hrabstw w ciągu jednej nocy wszystkie fotoradary rozpiepszyli, ale tam jest społeczeństwo obywatelskie a nie takie pożal się boże sierściuchy jak u nas
pięknyzadek pisze:
w najgorszym razie będzie slawia lub harnaś
harnaś to nie jest taki "najgorszy raz",zwłaszcza jak się mu wstawi flaki od Alchemika,poza tym z nowym trzonkiem jast po prostu ładny (jak dla mnie wizualnie lufa trochę za krótka, ale o gustach..)
Hej Gerwazy,daj gwintówkę...
Z każdym dniem nieustannie zwiększa się grono osób, które mogą pocałować mnie w d**ę
H 100 stg-stg+alchemia+PP 3-9x40,ch-b4(?)+tasco4x20+genialne pomysły na tuning
Nowy HW30 kosztuje około 750 zeta. Nieduża wiatróweczka, lecz bardzo składna i przyjemna w użytkowaniu. Podejrzewam, że używaną kupisz już za jakieś 500-600. Miałem okazję pyknąć parę razy, i choć nie jest to sprzęt na zawody, umożliwia bardzo fajne spędzanie wolnego czasu. I jest to sprzęt naprawdę dobrej firmy.
Pozdrawiam
KWP
Właśnie patrzę na akhobby. Jednak rozrzut cenowy pomiędzy sklepami jest ogromy . Nie spodziewałem się różnicy prawie 200 pln przy wiatrówce w tej cenie. Jednak musisz się zgodzić, że, jako wybór dla początkującego strzelca, HW 30s (610 pln)jest wręcz optymalny w kryteriach cena-jakość.
Pozdrawiam
KWP
PS. Ten karabinek deklasuje większość wymienianych w powyższych postach karabinków (hatsan, airmaster, slawia czy iż)
Witam wtrącę się Jest jeden szkopuł hmmm a może nawet dwa w tym karabinku za taką cenę spust Record co pięknie działa i muszka z insertami tego za 564zł nie ma