Mammaximus pisze:Bierz i ani chwili się nie zastanawiaj. Będziesz kochał tą wiatrówkę

Moderator: Hiszpan63
Mam odmienne zdanie:maximus pisze:Bierz i ani chwili się nie zastanawiaj. Będziesz kochał tą wiatrówkę
To fakt w tańszym mniejszy stres że coś się spartoli przy rozbiórce. Ale moim zdaniem niema się czego bać, tym bardziej jeśli masz zamiar nie tylko strzelać do puszek to bierz HW. A jeśli to ma być strzelanie przy grillu, co każdy w łapy weźmie to aż strach pomyśleć co się może zdarzyć.Santafer pisze:Mam odmienne zdanie:maximus pisze:Bierz i ani chwili się nie zastanawiaj. Będziesz kochał tą wiatrówkę
![]()
![]()
Kup oś tańszego"gorszego" nie bedziesz miał stesu:nie pasuje,za mała,za duza a eksploatujac coś taniego ,prymitywnego zdecyduszesz całkiem racjonalnie i swiadomie jakiero typu sprzęt Ci odpowiada ( a i grzebalnictwo w sprzecie tanim i prostym jest ,mało ryzykowne(a to też trzeba wziąc pod uwagę)
pzdro
tak mniej wiecej miałem na myśli,a wiec na początek Baikal lub Slavia (wszyscy znajomi królika muszą strzelicdagoo pisze: ...................
A najlepiej mieć dwie pukaweczki. Jedną jakąś b coś tam na grilla dla znajomych i drugą porządną dla swojej przyjemności![]()
Bądź uprzejmy przytoczyć jakąkolwiek moją krytyke jakiegokolwiek modelu HW,chyba sie bardzo nudzisz i szukasz dziury w całymmaximus pisze:Sory za OT ale mam pytanie do Santafera. Skąd twoja wielka niechęć do HW. Śledzę twoje posty od jakiegoś czasu i strasznie mnie to zastanawia. Nie żeby mi to przeszkadzało ale jestem ciekawy
oooooooooooo następny z pretensjamikrzysztof pisze:Santafer, ja moją lalunię lubię, co masz do FWB![]()
Akurat HW wyszło na tepete,równie dobrze mógł być Theoben albo co innego.maximus pisze:Santafer nie szukam dziury w całym i zapytałem z ciekawości bo myślałem że może jakieś złe doświadczenia miałeś z hw a rzadko się zdarza ktoś kto odradza zakup hw.