To są pełnowymiarowe karabinki . I na pewno mają gwintowaną , bardzo dobrą lufę .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Tak, to dobry karabinek na początek, bo nie ulega wątpliwości, że będzie kiedyś następny. Zadzwoń z rezerwacją nawet dziś, bo sprzęt jest wystawiony na portalu handlowym.
Rozumiem, miałem kilka nieprzyjemnych sytuacji związanych z OLX, gdzie po wpłacie pieniędzy słuch zaginął o sprzedawcy jak i o przedmiocie Ale były to osoby prywatne
-------
Zdecydowałem się na zamówienie ze sklepu internetowego
Ostatnio zmieniony 2016-07-31, 16:07 przez Ejdrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Ejdrian pisze:Rozumiem, miałem kilka nieprzyjemnych sytuacji związanych z OLX, gdzie po wpłacie pieniędzy słuch zaginął o sprzedawcy jak i o przedmiocie Ale były to osoby prywatne
-------
Zdecydowałem się na zamówienie ze sklepu internetowego
To masz pecha,zfinalizowałem setki transakcji z olx i nigdy nie zostałem oszukany...
Zamówienie zrobione, kupno przez rodzica (jestem niepełnoletni). Do Baikała dodałem pokrowiec oraz paczkę śrutu KTK. Wraz z kurierem wyszło niecałe 490zł. Już nie mogę się doczekać
... a feee ... Szybko wyślij komentarz , że chcesz exacta 4,51 mm
... może Eres to przeczyta .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy