To ja już wolę strzelać niż robić magisterkę z obróbki skrawaniem.cyngiel pisze:A jaka przyjemność poprawić producenta i z każdym niemal strzałem widzieć tego efekty!

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
To ja już wolę strzelać niż robić magisterkę z obróbki skrawaniem.cyngiel pisze:A jaka przyjemność poprawić producenta i z każdym niemal strzałem widzieć tego efekty!
Pisanie kto z czego chce robić magisterkę niewiele nowego wniesie do tematu "Coś nowego- pistolet"To ja już wolę strzelać niż robić magisterkę z obróbki skrawaniem.
użyłem więc trybu przypuszczającego, bo jeśli mani3k_x ma zacięcie techniczne i poprawianie konstrukcji tego pistoletu sprawić może mu przyjemność (tak jak mi) to posiadanie tego sprzętu może przynieść mu dwie przyjemności -strzelanie i grzebanie w nim. Ktoś kto nie podziela obydwu tych zainteresowań ma tylko jedną przyjemność. Osobiście wolę dwie niż jedną....Jeśli lubisz grzebanie we wnętrznościach i poprawianie fabryki to nie znajdziesz nic bardziej odpowiedniego
Ja bym polecał coś z tej rodzinki, o której wspomniał witeg. Reszta CO2 ma zawsze ten sam ból - koniec gazuwiteg pisze:Jeśli ważniejsze jest trafianie w pudełko... to poczytaj sobie o HW40, Marksmanie, Liderze S 9 , Gamo PR45,
....
To jest najlepsze wyjście, poznajesz dwa systemy i możesz się określić szukając droższego, markowego następcypiotrpek pisze:Albo kup S9 i 3576 a powinieneś zmieścić się w 500 zł