Rewelacyjna bron ,ma to coś w sobie.Jak to Logan mówił ,FWB to virus ,a on "zaraża "
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze, krzysztof
Hahaha, no może nie aż tak...Ale z dużą dozą prawdopodobieństwa jest to sposób oznaczenia własności. Na moim waltherze też jest coś podobnego, numer Przypuszczam, że do identyfikacji w razie czegoś, coś....wonski pisze:sobie inicjały wygrawerował
Tu calkowicie popieram za duzo halasu i histerii zbiorowej kolo FWBSantafer pisze:Taaaaaaaaaaaaaaaaaaa FWB to samosprwdzająca się przepowiednia,
trocszkę mnie deprymuje lizusostwo w w kierunku FWB.Miałem.
Potwierdzam:świetna wiatrówka,dla tych co mają zacięcie do dziurkowania do 20 m -doskonała]
Ja jednak twierdze ze wcale nie jest skompkikowana wiatrowka. Normalny zwykly primityw oprócz spustu. Ogolnie wystarczy srubowkret i kombinerki by rozebrac karabin i zlozyc na np. łóżku Tak ja to zrobilem. Oczywiscie wiadomo ze pozyczac nie wolno nikomu, no chyba ze kolegom z forum. (sorry za brak polskiej czcionki ale zaraz bede reinstalowal system i nie bede sie z tym bawil.)Santafer pisze:Ma też inne wady: do zstosowań rekreacyjnych szkoda dać w przygodne łapy-nawet znajome.TO JEST WIATRÓWKA OSOBISTA !!!!!!.
Jednak wiekowość mechanizmów oraz ich stosunkowo spory stopień skomlikowania
powoduje,iż użytkownicy mniej zaawansowani technicznie lub bez warunków warsztatowych zdani są na "serwis" a to pomijając koszty jest po prostu niekomfortowe.
Tam jest napisane że to mój karabin....więc oddawaj.dagoo pisze: Hahaha, no może nie aż tak...Ale z dużą dozą prawdopodobieństwa jest to sposób oznaczenia własności. Na moim waltherze też jest coś podobnego, numer Przypuszczam, że do identyfikacji w razie czegoś, coś....