albo wióry bambusowe.zmielone na drobno i sprasowane w kształt kolby:) Jak poleciałem po tym szlifierką to śmierdziało jak padlina,drewno nie wydziela takich woni
Nie wiem czy to tylko wygląda tak na zdjęciach czy rzeczywiście nie za bardzo się przyłożyłeś do bardziej dokładnego polerowania osady, mam tu na myśli papier ścierny
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Ja na swojej kolbie mam zaszpachlowane ubytki czymś co przypomina wyglądem miękki plastik,ale nie wiem co to jest .Przy wypalaniu w tych miejscach tak dawało po oczach i po nosie ,że chyba bym wolał siędzieć w upalne lato w zadymionym TOY-TOY-u
januszmariusz pisze:Nie wiem czy to tylko wygląda tak na zdjęciach czy rzeczywiście nie za bardzo się przyłożyłeś do bardziej dokładnego polerowania osady, mam tu na myśli papier ścierny
Fakt,cierpliwość nie jest moja mocną stroną Ale i tak bardziej mi się podoba niż oryginał
[ Dodano: 2009-01-10, 21:03 ]
forestkorsze pisze:Ja na swojej kolbie mam zaszpachlowane ubytki czymś co przypomina wyglądem miękki plastik,ale nie wiem co to jest
Ja swego czasu bawiłem się liderem3, po pewnym czasie naszło mnie aby coś w nim zmienić i zabrałem do nowej osady , twarde drzewo bo dębowe i tylko takie miałem do dyspozycji.
i druga strona
Ta odnowiona powędrowała do mojej wnuczki jako prezent imieninowy.
pozdrawiam Janusz
Szkoda że ja nie mam takiego znajomego,jak ostatnio usiłowałem zrobić osadę to gotowałem dąb cztery godziny żeby pozbyć się soków:) I garnek diabli wzieli
Dosyć ciekawie to wyszło !!!!! a szczególnie logo.
[ Dodano: 2009-01-10, 21:27 ]
pg.25 pisze:Szkoda że ja nie mam takiego znajomego,jak ostatnio usiłowałem zrobić osadę to gotowałem dąb cztery godziny żeby pozbyć się soków:) I garnek diabli wzieli
No to rzeczywiście śmiechawa!!!
zastanawiam się czy z sosny opłaca się robić bo myślę że jest za miękka .
pozdrawiam Janusz