|
|
|
|
|
|
|
SKS - Nasze Forum
|
|
|
 |
Zaloguj
|
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
Steyr LG 110 |
Autor |
Wiadomość |
Rlyeh
|
Wysłany: 2017-01-13, 22:44 Steyr LG 110
|
|
|
Yyy... chciałem dorzucić do tekstu o karabinku zdjęcia z dobierania śrutu, bo akurat tarcze leżały na biurku no to zrobiłem, co miałem nie zrobić. A tu - nie ma na forum tematu o LG 110, bo chyba go nie napisałem. No to nic, póki co w/w zdjęcia (chociaż byłem niemal pewny że taki tekstu tu jest, jak nie mój to Roberta).
Komentarz jest taki - ciężko było dobrać, a i to co dobrane, to idealne nie jest. Jest to JSB Match żółty, 4,49. Ogólnie, wszystkie JSB latały o wiele lepiej niż H&N (który to H&N w ogóle nie latał w żadnym karabinie, a było ich sztuk cztery inne - ostatecznie cały śrut który został kupiony, to był JSB).
Co ciekawe, w zeszłym roku najbardziej podszedł trafiony na oślep H&N pistoletowy ale 4,48.
WP_20170113_001.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 29 raz(y) 167 KB |
WP_20170113_002.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 24 raz(y) 303,9 KB |
|
|
|
|
 |
Rlyeh
|
Wysłany: 2018-04-25, 20:34
|
|
|
Część kolejna tematu "LG110 od dupy strony: karabin sam mi strzela".
Jeśli karabin sam strzela to wiadomo co jest - albo punkt zaczepienia/strzału jest mniej niż na włos, albo skasowana jest pierwsza droga spustu i druga do dechy. Akurat w tym przypadku raczyła się wydarzyć historia nr 1. Śrubka była uprzejma skruszyć lakier i wykręcić się subtelnie, co powodowało strzał przy załadowaniu, odłożeniu, a czasem nawet później, w chwili bezruchu.
Nie wiem jak tam te karabiny u innych, ale mam dostęp do trzech sztuk i w dwóch były takie problemy. A ani stare, ani orane nie są. Nigdy natomiast spust nie "rozregulował się" w Anschutzach czy FWB.
InkedIMG_20180425_113539_LI.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 14 raz(y) 3,08 MB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |